Het aanbod op vlak van jeudgstages

We bieden in totaal vier kampen aan, elk boordevol tennisactie en leuke activiteiten.

Elk kampdag begint met drie uur intensieve tennisles, waarin deelnemers hun tennisvaardigheden kunnen verbeteren onder begeleiding van ervaren en enthousiaste coaches. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze kampen zijn ontworpen om iedereen te helpen zijn spel te verfijnen en nieuwe technieken te leren.

Na de ochtendsessie duiken we in een uur Omnisport, waar deelnemers zich kunnen uitleven in verschillende sporten en spelletjes. Dit zorgt niet alleen voor variatie, maar bevordert ook de algemene fysieke conditie en teamwork.

De namiddag wordt afgesloten met een uur tennismatch of tennisplezier, afhankelijk van de voorkeuren van de deelnemers. Of je nu de competitieve sfeer van een wedstrijd verkiest of liever wat losser en recreatief speelt, er is voor elk wat wils.

Tijdens de middagpauze worden de deelnemers verwend met heerlijke warme maaltijden, zodat ze de nodige energie kunnen opdoen voor de rest van de dag. We streven ernaar een gezonde en voedzame maaltijd te bieden, zodat iedereen optimaal kan presteren op en naast de tennisbaan.

Bovendien zorgen we voor opvang, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het vervoer van en naar het kamp. Ons doel is om niet alleen tennisvaardigheden te ontwikkelen, maar ook een positieve en leuke ervaring te bieden waar deelnemers nieuwe vrienden kunnen maken en hun liefde voor tennis kunnen verdiepen.

Overzicht:

  • Algemene brochure tennisschool
  • Paasstage (8-12 april 2024)
  • Zomerstage week 1 (1-5 juli 2024)
  • Zomerstage week 2 (8 - 12 juli 2024)
  • Zomerstage week 3 (19 - 23 augustus 2024)
  • Zomerstage week 4 (26 - 30 augustus 2024)