Een familieclub met een ruim aanbod aan lessen

Tennisschool TC Keerpunt '65 is uitgegroeid tot een tennisschool die kwalitatieve en betaalbare jeugd- en volwassenenopleiding biedt.

De tennisschool, onder leiding van Nicolas Nolf & Wald Wouters (FOCUS XXI), werkt met verantwoordelijken per doelgroep. De doelgroepen zijn onderverdeeld in kidstennis per kleur, tienertennis, competitiespelers en volwassenen.

De tennisschool werkt met opgeleide trainers die in het bezit zijn van een erkend trainers- of pedagogisch diploma, maar ook genieten de trainers van interne opleidingen.

Ook zijn een heel aantal trainers voor de doelgroepen kidstennis en tienertennis pedagogisch onderbouwd en nemen zij hun ervaringen uit het onderwijs mee on court.

Tijdens de tennisslessen wordt er allerhande functioneel materiaal gebruikt wat de opleiding en het plezier van de kinderen ten goede komt.

De tennisschool voorziet allerlei activiteiten binnen de club, zowel voor jeugdspelers als voor volwassenen. Ook worden kinderen begeleid tijdens Fundays en de Ethias Tennis Tour Junior. Op deze manier wordt de stap naar competitie vergemakkelijkt.

Dit alles heeft tennisclub TC Keerpunt ‘65 de afgelopen jaren op de kaart gezet als jeugdvriendelijke opleidingsclub (er werd reeds een gouden en zilveren label behaald) en erkende Kidstennisschool.


Lentelessen

Ontdek de magie van tennis bij TC Keerpunt '65!

Ben je klaar om je tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen?

TC Keerpunt '65 nodigt je uit voor een spannende 8 weken durende reeks tennislessen, van 15 april 2024 tot 9 juni 2024 (onder voorbehoud van inhaallessen omwille van regenweer) en dit zowel voor jeugd als volwassenen.

Planning van de lentelessen kan je hier raadplegen

Jeugdstages

Elke paasvakantie en elke zomer biedt TC Keerpunt '65 jeugdstageskampen aan, elk boordevol tennisactie en leuke activiteiten.

Het doel is om niet alleen tennisvaardigheden te ontwikkelen, maar ook een positieve en leuke ervaring te bieden waar deelnemers nieuwe vrienden kunnen maken en hun liefde voor tennis kunnen verdiepen.

Start 2 Tennis

TC Keerpunt '65 biedt ook voor volwassen drie avondstages aan.

Start2Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen (> 18 jaar) die willen kennismaken met de tennissport of die de draad weer willen opnemen tijdens een driedaagse avondstage van 6u.

Er is geen specifieke sportachtergrond vereist.

Leren tennissen was nooit zo makkelijk!


Vragen?

Heb je vragen met betrekking tot de lessen en/of stages, vul dan onderstaand formulier in.

We beantwoorden dit zo snel mogelijk.

Versturen

Ons Team


Nicolas Nolf
Hoofdtrainer
Wald Wouters
Hoofdtrainer
Valentijn Wouters
Hoofdtrainer