Mijn bardienst als lid

Beste leden,

Zoals vermeld in het clubreglement vragen we aan ieder volwassen spelend lid van 18 jaar tot en met 64 jaar om minstens éénmaal een dag in het weekend een bardienst te doen.

Het is de bedoeling dat iedereen zich spontaan inschrijft aan het begin van het seizoen.

Deze ene dag per jaar is een uitgelezen kans om samen met vrienden het beste beentje voor te zetten op het niveau van hospitality. De inzet van ieder lid laat toe om de prijzen van de dranken zeer democratisch te houden maar is ook een opportuniteit om nieuwe mensen te leren kennen.

Tijdens je bardienstdag is het toegelaten om kennissen / familie (niet leden) uit te nodigen voor een drankje en zodoende reclame te maken voor onze prachtige club.

Tijdens je bardienstdag zal je niet alleen instaan voor de bar maar wordt je ook geacht je culinaire inspiratie te laten werken en een menu aan te bieden. Onze keuken is uitgerust met alle mogelijke toestellen die je in staat zullen stellen het beste van jezelf naar boven te halen. Dus aarzel niet en gebruik deze link om in te schrijven. Log in met e-mailadres of lidnummer en paswoord. Maak je keuze kenbaar.

Dankzij de integratie van de inschrijvingen zal er nauwkeurige controle worden uitgevoerd. Vermijd ten zeerste dat het bestuur je moet contacteren omdat je je verplichting nog niet nagekomen bent.

Mocht je hier nog vragen over hebben aarzel dan zeker niet om Geert Seghers te contacteren in zijn functie als barverantwoordelijke binnen het bestuur.

Vul dan onderstaand formulier in.

Met wie en wanneer heb ik bardienst

Het is fantastisch om te zien dat zoveel van jullie zich willen inzetten om onze club draaiende te houden en de gezelligheid en de sfeer te bevorderen.

Dankzij jullie inzet kunnen wij onze activiteiten blijven organiseren en ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt in onze club.

Druk op onderstaande knop en zie wanneer en met wie jij je hebt geëngageerd.

Versturen