News flash

23 januari, 2024

We hebben belangrijk nieuws te delen!

Met trots kondigen we aan dat Wald Wouters zich bij onze tennisclub voegt om, samen met onze hoofdtrainer Nicolas Nolf, de tennisschool te versterken met zijn jarenlange kennis en expertise.

Voor Wald betekent deze samenwerking een terugkeer naar zijn roots, waar het allemaal begon voor hem - TC Keerpunt was zijn eerste club en blijft een plek vol herinneringen en liefde voor het spel. Samen met Nicolas streven we ernaar om de tennisschool van TC Keerpunt verder te versterken.

Wald brengt niet alleen zijn ervaring, maar ook zijn uitgebreide expertise in het organiseren van een tennisschool. Wald zal onze tennisschool adviseren en ondersteunen via zijn gekende VZW Focus die jarenlang, met succes actief geweest is in onze regio. Samen met Nicolas, hun gezamenlijke toewijding aan de sport en hun passie voor het lesgeven zullen ze bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van onze spelers.

Met Wald en Nicolas beschikken we over een top team met de nodige drive en aandacht voor alle spelniveaus en leeftijdsgroepen, en met respect voor onze clubwaarden. Deze samenwerking zal resulteren in een kwalitatief hoogstaand tennisprogramma.

Met sportieve groeten,

Geert De Preter, namens het voltallige bestuur