Nieuwsbrief februari 2024

01 februari, 2024

DE NIEUWE WEBSITE GAAT ONLINE

Wij zijn verheugd om je te kunnen informeren over de lancering van onze nieuwe website! Na een periode van hard werken en toewijding, zijn we trots om onze nieuwe website te presenteren.

Onze nieuwe website is ontworpen door Servico met oog op gebruikerservaring en toegankelijkheid. Het bestuur dankt Servico voor de aangename samenwerking. Servico heeft een platform ontwikkeld dat zowel informatief als gebruiksvriendelijk is. Of je nu op zoek bent naar meer informatie omtrent lidmaatschap, tennislessen en stages, contactgegevens of het laatste nieuws …. met enkele klikjes vind je alles gemakkelijk terug.

Onze website is nu ook geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten, zodat je altijd en overal gemakkelijk toegang hebt tot onze informatie. Of je nu een smartphone, tablet of desktop computer gebruikt, je zal een naadloze en responsieve ervaring hebben.

We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website. Klik hier om onze nieuwe website te bekijken: https://www.tckeerpunt.be

INSCHRIJVEN VOOR LESSEN EN STAGES VAN DE TENNISSCHOOL

Nadat we reeds aankondigden dat onze tennisschool zal samenwerken met VZW Focus, kunnen jullie vanaf nu inschrijven voor onze lessen en stages tijdens de lente, zomer en het najaar.

We bieden een ruim aanbod aan zoals:

  • lentelessen voor jeugd en volwassenen gedurende 8 weken
  • jeugdstages in de Paasvakantie en de zomervakantie
  • Start 2 Tennis voor volwassenen in april, juni en september

Wacht niet te lang met inschrijven en ga naar tennisvlaanderen.be > club: TC Keerpunt > Lessen & Stages (Lessen en stages - Tennis en Padel Vlaanderen) Meer info over onze lessen & stages kan je eveneens terugvinden op onze website.

HERNIEUWING LIDMAATSCHAP - HERINNERING

Heel wat leden hebben ondertussen de weg gevonden naar de website van Tennis Vlaanderen of de app om het lidmaatschap te hernieuwen. https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/nl/clubdashboard/abonnementen?clubId=1943

Graag willen we je eraan herinneren dat je abonnement binnenkort verloopt. Om ervoor te zorgen dat je toegang blijft houden tot de tennisbaan en alle faciliteiten, willen we je vragen om je abonnement te hernieuwen.

Bij betaling van het lidgeld voor 1 maart 2024 geniet je van een korting van 15,00 Euro.

INSCHRIJVINGEN BARDIENST - MIJN BARDIENST

Inschrijving voor de bardienst kan vanaf nu op de website van Tennis Vlaanderen of de App.

Zoals vermeld in het clubreglement vragen we aan ieder volwassen spelend lid van 18 jaar tot en met 64 jaar om minstens eenmaal een dag in het weekend een bardienst te doen. Het is de bedoeling dat iedereen zich spontaan inschrijft aan het begin van het seizoen.

Deze ene dag per jaar is een uitgelezen kans om samen met vrienden het beste beentje voor te zetten op het niveau van hospitality. De inzet van ieder lid laat toe om de prijzen van de dranken zeer democratisch te houden maar is ook een opportuniteit om nieuwe mensen te leren kennen.

Tijdens je bardienst is het toegelaten om kennissen/familie (niet leden) uit te nodigen voor een drankje en zodoende reclame te maken voor onze prachtige club.

Tijdens je bardienstdag zal je niet alleen instaan voor de bar maar wordt je ook geacht je culinaire inspiratie te laten werken en een menu aan te bieden. Onze keuken is uitgerust met alle mogelijke toestellen die je in staat zullen stellen het beste van jezelf naar boven te halen.

Dus aarzel niet en gebruik deze link om je in te schrijven. Log in met e-mailadres of lidnummer en paswoord. Maak je keuze kenbaar.

Dankzij de integratie van de inschrijvingen zal er nauwkeurige controle worden uitgevoerd. Vermijdt ten zeerste dat het bestuur je moet contacteren omdat je je verplichting nog niet nagekomen bent.

Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in op de website onder het deelmenu ‘Mijn Bardienst”.