Nieuwsbrief januari 2024

17 januari, 2024

Woord van de voorzitter

Beste Keerpunter,

Traditioneel, maar daarom niet minder oprecht, wil ik je aan het begin van dit nieuwe jaar een oprecht gelukkig nieuwjaar toewensen. Naast een goede gezondheid en veel tennisplezier, hoop ik dat al je wensen in 2024 mogen uitkomen. Het deed ons deugd om vele van onze leden te verwelkomen op 5 januari op de schaatsbaan van ‘Keerbergen schaatst’. Het evenement heeft maar liefst 2.900 euro opgebracht voor onze clubkas. Dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen!

Met de recente winterprik en de koude temperaturen zouden we haast vergeten dat we al binnen enkele maanden kunnen genieten van een deugddoende lentezon onder de platanen van Keerpunt. Als bestuur zijn we uiteraard al begonnen met de voorbereidingen van het nieuwe zomerseizoen en we hebben er zin in… .

Belangrijk daarbij is de vernieuwing van je lidmaatschap. Profiteer van de ‘vroege vogels korting’ en schrijf jezelf en je gezin snel in via Tennis Vlaanderen voor 01/03/2024. Wat lager in deze nieuwsbrief kan je lezen hoe makkelijk dat kan en bij problemen zijn we altijd bereid om je verder te helpen.

Reserveer alvast zaterdag 2 maart in je agenda voor de 2de Keerpunt Quiz. Na het grote succes van vorig jaar waarbij onze gezellige chalet bijna uit zijn voegen barstte, zijn we genoodzaakt om uit te wijken naar Berk en Brem, in het centrum van Keerbergen. Uiteraard behouden we hetzelfde concept zodat de sfeer, toegankelijkheid en gezonde competitiviteit hetzelfde blijft. Zoek dus snel wat vrienden, collega’s of buren bij elkaar en meet je kennis met de andere leden van Keerpunt.

Er staat nog veel meer op het programma voor 2024 maar daarover meer in een volgende nieuwsbrief. Voor diegene die nog gaan skiën, geniet maar wees voorzichtig en tot binnenkort op de Quiz of een beetje later op Keerpunt.

Geert

5 januari 2024 Keerbergen Schaatst: TC Keerpunt aan zet !

Voor de derde keer, hebben vrijwilligers van de club, de bar en schaatspiste tijdens “Keerbergen Schaatst” bemand. Zoals de twee vorige edities hebben we op veel bezoekers mogen rekenen waaronder veel Keerpunters. Aangezien we een vroeg sluitingsuur niet gewoon zijn, hebben de aanwezige Keerpunters verder de bloemetjes buiten gezet in de lokale café’s van Keerbergen. Dit zorgde voor kleine oogjes bij sommigen de dag nadien. Zoals jullie in het “Woord van de Voorzitter” hebben kunnen lezen, heeft onze deelname aan “Keerbergen Schaatst”, niet minder dan de mooie som van € 2.900 opgebracht. Dank aan alle vrijwilligers van de dag.

Hernieuwing Lidmaatschap

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je tennisavontuur voort te zetten!

Vernieuw vandaag nog je lidmaatschap en maak deel uit van een geweldige tennisgemeenschap die jouw passie deelt. Laat 2024 het jaar zijn waarin je tennis naar nieuwe hoogten brengt.

✨ Exclusieve Toegang: Blijf deel uitmaken van onze exclusieve tennisgemeenschap en geniet van onbeperkte toegang tot onze prachtige tennisbanen.

🏆 Competitieve Geest: Scherp je vaardigheden aan en neem deel aan spannende clubtoernooien. Laat je competitieve geest de vrije loop!

🎉 Sociale Evenementen: Ontmoet gelijkgestemde mensen tijdens onze gezellige sociale evenementen. Tennis is meer dan een sport; het is een manier van leven.

🌟 Kwalitatieve Faciliteiten: Train op hoogwaardige faciliteiten die zijn ontworpen om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, wij hebben alles wat je nodig hebt.

💰 Speciale Korting: Vernieuw vóór 01/03/2024 en profiteer van een exclusieve korting op je lidmaatschapsverlenging. Een kans die je niet wilt missen!

📞 Vernieuw Nu! Bezoek de website van Tennis Vlaanderen of de app en ga naar je spelersdashboard. Problemen ? marina.smits@tckeerpunt.be

2 maart 2024 Jaarlijkse quiz

Na het overdonderend succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar de tweede editie van de quiz !

Wie zal Team Edelweiss opvolgen?

Ben jij klaar om je kennis te testen en een geweldige tijd te hebben? Dan is dit het ideale moment om na een winterslaap vrienden te ontmoeten en alvast te verbroederen met je interclubploeg!

Onze ervaren quizmaster zal je uitdagen met een breed scala aan vragen, van algemene kennis tot popcultuur, geschiedenis, muziek en nog veel meer..

Een avond vol spannende vragen, teamwork, en natuurlijk leuke prijzen om te winnen. De hersenen voorzien we tijdens de quiz van lekkere versnaperingen en voldoende drank 🙂

Omwille van de grote opkomst vorig jaar wijken we nu uit naar de zaal Berk en Brem te Keerbergen. Elk team bestaat uit maximum 5 leden en het inschrijvingsgeld bedraagt €25 per team.Inschrijven kan zeer eenvoudig via de App van Tennis Vlaanderen of de website van Tennis Vlaanderen.

Wij hopen jullie opnieuw talrijk te ontmoeten tijdens een avond vol plezier!

Vragen, meer informatie of problemen bij het inschrijven, neem contact met naomi.saviolo@tckeerpunt.be